Forma do pieczenia bagietek
- Blacha do pieczenia
- Czarny
- Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko! Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko!
- Czas dostawy: 5 - 7 dni
- Ekspresowa dostawa
- 14 dni na zwrot
- Darmowa dostawa nad 215 zł Darmowa dostawa przy płatności kartą lub przelewem bankowym. Nie dotyczy towarów ponadgabarytowych.
Zalety
Świeże we francuskim stylu: ekskluzywna forma do pieczenia bagietek
Nieprzywierająca powłoka: chleb łatwo odchodzi od formy
Wysoka jakość: wykonana z wytrzymałej stali węglowej
Szczegóły dot. produktu
Niepowtarzalna przyjemność z pieczenia chleba we francuskim stylu: Dzięki wyrafinowanej tacy do bagietek od Feelino firmy Klarstein można teraz samodzielnie wypiekać pyszne białe chlebki. Blacha do pieczenia składa się z kilku wgłębień, w których ciasto chlebowe podczas procesu pieczenia wygina się, nadając mu oryginalny kształt bagietki. Wykonana z wysokiej jakości stali węglowej forma do bagietek ma wiele zalet: posiada dobrą powłokę nieprzywierającą, jest bezpieczna dla żywności i łatwa do czyszczenia. Ponadto blacha do pieczenia chleba jest wyposażona w specjalną perforację, która zapewnia optymalne rozprowadzanie ciepła, a tym samym bardzo równomierne rezultaty pieczenia. Dzięki temu świeża bagietka będzie miała równomiernie brązową, chrupiącą skórkę. Dzięki wstępnie uformowanym wgłębieniom tacy do bagietek można przygotować kilka chrupiących, świeżych bagietek naraz.
Do wina, wykwintnego deseru serowego, wybornego fondue lub rosołu: dzięki ekskluzywnej tacy do bagietek od Feelino by Klarstein możesz teraz z łatwością samodzielnie wypiekać francuski biały chleb!
Podstawowe informacje
- Ekskluzywna forma do pieczenia do bagietek
- Z zagłębieniami do formowania białych chlebów
- Materiał: wysokiej klasy stal węglowa
- z nieprzywierającą powłoką
- Specjalna perforacja zapewniająca dobre rozprowadzanie ciepła
- Równomiernie wypieczone chleby z chrupiącą skórką
- Łatwe czyszczenie
- Jednoczesne pieczenie większej ilości bagietek
- Dostępne dla 2, 3 lub 4 bagietek
Wymiary i szczegóły techniczne
- Wymiary: ok. 38 x 2,4 x 16 cm (szer. x wys. x gł.)
Co zostanie dostarczone
- 1 x blacha / forma do pieczenia bagietek
Dostawa i wysyłka
Czas dostawy: 5 - 7 dni
Zamówienie zostanie dostarczone na wybrany adres. Ten adres nie musi być taki sam jak adres fakturowy. Można również wybrać adres swojej rodziny lub przyjaciół, jeśli nie ma cię w domu w ciągu dnia. Złożone zamówienie zostanie dostarczone przez przewoźnika na żądany adres. Ten adres nie musi zgadzać się z adresem rozliczeniowym. Jeśli chcesz zagwarantować najlepszą możliwą dostawę zamówienia, napisz nam swój numer telefonu. Tą pozycję można zamówić w przedsprzedaży. Należy pamiętać, że w takim przypadku czas dostawy może wynosić do 5 dni lub więcej 99.9 zł
Nie ma komentarzy do tego artykułu.
Leichte , gut funktionierende Backform. Sehr schön gebackene Brote lassen sich gut auslösen. Rascher Versand, hätte gleich 2 Stück bestellen sollen!
Lekka, dobrze funkcjonalna forma do pieczenia. Pięknie wypieczone pieczywo można łatwo wypuścić. Szybka wysyłka, powinienem zamówić 2!
Das Backblech kam in einem überdimensionalen großen Karton an. Verpackung war unbeschädigt, dass Backblech ohne Beschädigung. Weiter kann ich keine Beurteilung abgeben, da ich es noch nicht ausprobiert habe.
Blacha do pieczenia przyszła w dużym, dużym pudełku. Opakowanie było nieuszkodzone, a blacha do pieczenia nieuszkodzona. Nie mogę nic więcej komentować, ponieważ jeszcze tego nie próbowałem.
coole Backform
chłodna forma do pieczenia
Noch nicht ausprobiert Das Backblech kam in einem überdimensionalen großen Karton an. Verpackung war unbeschädigt, dass Backblech ohne Beschädigung. Weiter kann ich keine Beurteilung abgeben, da ich es noch nicht ausprobiert habe.
Jeszcze nie wypróbowane Blacha do pieczenia została dostarczona w dużym, dużym pudełku. Opakowanie było nieuszkodzone, a blacha do pieczenia nieuszkodzona. Nie mogę nic więcej komentować, ponieważ jeszcze tego nie próbowałem.
Très contente de mon achat. Ce moule est bien anti-adhésif, il est léger et se nettoie facilement. Excellente cuisson et pain bien formé. Je recommande cet article.
Bardzo zadowolony z zakupu. Ta forma jest nieprzywierająca, lekka i łatwa do czyszczenia. Doskonałe gotowanie i dobrze uformowany chleb. Polecam ten artykuł.
Pour faire des baguettes comme en boulangerie très bon produit
Do zrobienia bagietek jak w piekarni, bardzo dobry produkt
Il prodotto l'ho usato per fare le mie baguette è pratico lo puoi usare nella teglia ma anche da solo. Acquisto azzeccatissimo l'ho ordinato la sera e la mattina dopo è arrivato
Produkt wykorzystałam do zrobienia bagietek, jest praktyczny, można go używać na patelni ale też samodzielnie. Doskonały zakup, zamówiłem wieczorem i dotarł następnego ranka
Ottimo prodotto, robusto e resistente per poter dare forma alle baguette. Superconsigliato!
Doskonały produkt, wytrzymały i odporny, aby móc kształtować bagietki. Gorąco polecam!
Alerté par les commentaires, je mets entre mon pain et le moule un papier cuisson. => heureusement, car on voit sur le papier coté moule des traces noires suspectes ! je cuits à 200 à 210 °C... De plus, le moule entre juste juste dans mon four, pourtant grand (possible que sur un coté, sur l'autre, ça empêche la fermeture du four !)
Zaniepokojona komentarzami włożyłam papier do pieczenia pomiędzy chleb a formę. => na szczęście, bo po stronie formy widzimy podejrzane czarne ślady na papierze! Ja piekę w temperaturze 200-210°C... Poza tym forma po prostu mieści się w moim piekarniku, chociaż jest duża (możliwe tylko z jednej strony, z drugiej uniemożliwia zamknięcie piekarnika!)
A répondu aux attentes
Spełnia oczekiwania
J’ai déjà enfourné quelques baguettes faite maison. Aucun soucis et tout s’est bien passé.
Upiekłam już kilka domowych bagietek. Żadnych problemów i wszystko poszło dobrze.
Es funktioniert, wenn man den Zeig beherrscht…
Działa, jeśli opanujesz wskaźnik...
Un peu plus évasé que mon moule précédent Mais cela ne pose pas de souci. Utilisé avec du papier cuisson, donc je n'ai pas testé s'il adherait...
Trochę bardziej rozszerzona niż moja poprzednia forma. Ale to nie problem. Używany z papierem do pieczenia, więc nie testowałem, czy się przyklei...
Bien pour son prix. Dommage que notre four nous ai lâché..
Dobry jak na swoją cenę. Szkoda, że nasz piekarnik nas zawiódł..
Klare Kaufempfehlung!
Jasne zalecenie zakupu!
Hat super funktioniert
Działało świetnie
Très bon produit
Bardzo dobry produkt
"Già utilizzato 3 volte, produce delle baguette fantastiche! Si pulisce facilmente, è molto ben fatto, il pane esce croccante e perfettamente formato. Molto soddisfatto dell'acquisto."
"Użyty już 3 razy, robi fantastyczne bagietki! Łatwo się czyści, jest bardzo dobrze wypieczony, chleb wychodzi chrupiący i idealnie uformowany. Jestem bardzo zadowolony z zakupu."
Complimenti per la consegna e materiali
Gratuluję dostawy i materiałów
Le ho provate e devo confermare l'ottimo prodotto. Le ho utilizzate per fare baguette e panini.
Wypróbowałem je i muszę potwierdzić doskonały produkt. Używałam ich do robienia bagietek i kanapek.
Très facile à utiliser
Bardzo łatwy w użyciu
Alles bestens
Wszystko w porządku
Je fais mon pain sans gluten tous les 4/jours et cette plaque et super top
Piekę bezglutenowy chleb co 4 dni i ten talerz jest super
Sehr schnelle Lieferung. Produkt wie beschrieben
Bardzo szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem
Buena calidad. Perfecto para hacer baguette. Buena calidad.
Dobra jakość. Idealny do przygotowania bagietki. Dobra jakość.
Svolge egregiamente il lavoro per cui è stato progettato, sia la lievitazione sia la cottura.
Bardzo dobrze spełnia zadanie, do którego został zaprojektowany, zarówno do zakwaszania, jak i pieczenia.
Funktioniert super! Top Qualität!
Działa świetnie! Najwyższa jakość!
Je l'utilise tous les jours pour faire mes baguettes de pain et j'en suis totalement satisfait. La pâte ne colle pas du tout à l'ustensile et est très facile à nettoyer.Je recommande vivement !
Używam go codziennie do robienia bagietek i jestem z niego całkowicie zadowolony. Ciasto w ogóle nie przykleja się do naczynia i jest bardzo łatwe w czyszczeniu. Gorąco polecam!
La taille et la matière sont parfaite, le prix est très correcte
Rozmiar i materiał są idealne, cena jest bardzo rozsądna
Super pour le mmt. Faites attention au dosage car ça à tendance à déborder mais fait très bien le travail a voire sa longévité mais pour le mmt ça va
Świetne dla mmt. Uważaj z dozowaniem, ponieważ ma tendencję do przepełnienia, ale spełnia swoje zadanie bardzo dobrze, a nawet trwałość, ale dla mmt jest w porządku
objet parfait comme je le souhaitai.
idealny obiekt, taki jak chciałem.
Super für Baguettes, nix anderes mehr!
Świetne do bagietek i nic więcej!
C est un plaisir tous les jours de préparer et cuire sa baguette le seul défaut quand on mets 2 baguette pas facile de le sortir du four
Przygotowanie i pieczenie bagietki to sama przyjemność, jedyna wada, gdy włożysz 2 bagietki, ciężko jest je wyjąć z piekarnika
Das Blech macht was es soll. Nichts auszusetzen...
Blacha robi to co powinna. Nie ma na co narzekać...
Baguette wird tatsächlich damit sehr gut gebacken. Es wird gleichmäßig braun. Was mir persönlich sehr gut gefällt ist, dass die Form sehr gut zu reinigen ist.
Bagietka faktycznie bardzo dobrze się z nią piecze. Zarumieni się równomiernie. To, co mi osobiście bardzo się podoba, to to, że kształt jest bardzo łatwy w czyszczeniu.
Ich kann diesen Artikel leider nicht bewerten da ich ihn nicht für mich persönlich gekauft habe.
Niestety nie mogę ocenić tego przedmiotu, ponieważ nie kupiłem go dla siebie.
parfait pr mes baguettes
idealne do moich bagietek
Pratique comme sur la photo rien a dire
Praktyczny jak na zdjęciu, nic do powiedzenia
No se pegan y es muy sólido.
Nie sklejają się i są bardzo solidne.
Mit diesem Baguette Backblech gelingen die Baguettes gleich viel besser. Zuvor habe ich die Baguettes geformt auf ein normales Bachblech gegeben. Die Ergebnisse waren optisch i.O. aber seit dem ich mit den speziellen Baguette Backblech arbeite will ich es nicht mehr missen. Klare Empfehlung an jeden der wie ich sagt "das Auge isst mit".
Dzięki tej blasze do pieczenia bagietek bagietki wychodzą znacznie lepsze. Wcześniej uformowałam bagietki i ułożyłam je na zwykłej blasze do pieczenia. Wizualnie rezultaty były w porządku, ale odkąd zaczęłam pracować ze specjalną blachą do pieczenia bagietek, nie chcę się już bez niej obejść. Jasna rekomendacja dla każdego, kto tak jak ja twierdzi, że „oko też je”.
Mantengono la firma del pane durante la lievitazione e la cottura è uniforme
Zachowują charakterystyczny charakter chleba podczas wyrastania, a pieczenie jest jednolite
Eine kurze Anwendungs -/ Reinigungsbeschreibung ggf. gegen dezenten Aufpreis wäre kundenfreundlich.
Krótki opis zastosowania/czyszczenia, w razie potrzeby za dyskretną opłatą dodatkową, byłby przyjazny dla klienta.
ich bin mit dem Backergebnis sehr zufrieden. Die Ecken sind allerdings sehr scharf/spitz, also Vorsicht!!!
Jestem bardzo zadowolona z efektów pieczenia. Jednakże rogi są bardzo ostre/szpiczaste, więc należy zachować ostrożność!!!
Gutes Produkt Schnelle Lieferung Gute Qualität
Dobry produkt Szybka dostawa Dobra jakość
Schnelle Lieferung Gute Qualität
Szybka dostawa Dobra jakość
Habe mir zu Weihnachten diese Baguette Muldenform gekauft. Super schnelle Lieferung! Habe noch nie Baguette gebacken und habe es damit jetzt ausprobiert. Die Löcher im Blech sind sehr klein der Teig fließt nicht raus. Habe backtrennspray benutzt und die Baguettes sind ohne Probleme und ohne zu kleben aus der Form „gerutscht“! Die Temperatur von 250 Grad mit Dampfstoss Funktion hat das Blech gut ausgehalten. Alle Baguettes sind gleichmäßig goldbraun geworden, aber das liegt vermutlich eher am guten Backofen :) Reinigung nur mit feuchten Lappen und alles war sofort restlos sauber. Ein kleiner Abzug dafür, dass das Blech sehr leicht ist . Für 4 Baguettes auf Dauer vielleicht zu leicht und instabil. Aber für den Preis völlig in Ordnung. Werde jetzt wohl immer selbst Baguettes backen !
Kupiłam tę formę do bagietek na Boże Narodzenie. Bardzo szybka dostawa! Nigdy wcześniej nie piekłam bagietki, a teraz spróbowałam. Otwory w blasze są bardzo małe i ciasto nie wypływa. Użyłam sprayu ułatwiającego pieczenie i bagietki „wysunęły się” z formy bez problemu i bez sklejania! Taca dobrze wytrzymał temperaturę 250 stopni z funkcją silnego uderzenia pary. Wszystkie bagietki wyszły równomiernie złocistobrązowe, ale to pewnie zasługa dobrego piekarnika :) Czyszczenie tylko wilgotną ściereczką i od razu wszystko było całkowicie czyste. Mała potrącenie za to, że prześcieradło jest bardzo lekkie. Może na dłuższą metę zbyt lekki i niestabilny na 4 bagietki. Ale całkowicie w porządku za tę cenę. Chyba zawsze będę sama piec bagietki!
Bisher habe ich Baguettes immer auf einem normalen Backblech gebacken und mir unter das Backpapier mit Alufolie stützen gebaut. Da wir nun keine Fertigbaguettes kaufen, musste ein Baguetteblech her. Ich habe die Baguettes wie vorher auch auf 240 Grad Heißluft mit einer Wasserschale im Backofen gebacken. Auf das Blech habe ich Backpapier gelegt, sodass ich nicht so einen großen Aufwand habe es zu reinigen bzw. damit es nicht festklebt. Was soll ich sagen, das Ergebnis war perfekt. Ich habe vier Baguettes gleichzeitig gebacken und sie sind hervorragend gelungen. Ich werde es demnächst auch mal ohne Backpapier testen und schauen, wie das klappt. Ich würde das Backblech immer wieder kaufen.
Do tej pory bagietki piekłam zawsze na zwykłej blasze i podkładałam je folią aluminiową pod papierem do pieczenia. Ponieważ nie kupujemy gotowych bagietek, musieliśmy skorzystać z tacy na bagietki. Tak jak poprzednio, bagietki piekłam w piekarniku nagrzanym na 240 stopni z miską wody. Na blachę kładę papier do pieczenia, żeby nie musieć spędzać zbyt dużo czasu na jego czyszczeniu i żeby się nie sklejał. Cóż mogę powiedzieć, wynik był doskonały. Upiekłam cztery bagietki na raz i wyszły rewelacyjnie. Niedługo przetestuję bez papieru do pieczenia i zobaczę jak się sprawdza. Kupuję blachę do pieczenia raz po raz.