[Rozpakowany] Pizzaiolo Perfetto Piec do pizzy

1172,99 zł
RRP: 1689,90 zł -30%
z podatkiem VAT
Numer artykułu: 52032130
Pizzaiolo Perfetto Piec do pizzy
1172,99 zł
RRP: 1689,90 zł -30%
z podatkiem VAT
  • Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko! Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko!
  • Czas dostawy: 11 - 12 dni
  • Ekspresowa dostawa
  • 14 dni na zwrot
  • Darmowa dostawa nad 215 zł Darmowa dostawa przy płatności kartą lub przelewem bankowym. Nie dotyczy towarów ponadgabarytowych.

Stan - bardzo dobry: Towar zwrócony z minimalnymi śladami użytkowania

Uwaga: chodzi o rozpakowany artykuł lub artykuł z drobnymi uszkodzeniami opakowania. Pełna funkcjonalność produktu została sprawdzona. Oferujemy 2 lata gwarancji.

Zalety

  • Potężny zasobnik ciepła: Piec do pizzy na węgiel drzewny ze stalowymi ścianami o grubości 1,2 mm, zapewnia optymalne wyniki pieczenia

  • Chrupiące i pyszne: 35 x 35 cm kamień szamotowy do wypieku chrupiących spodów pizzy

  • Przenośny: Łatwy do przestawiania za pomocą rolek podłogowych i uchwytu

Podstawowe informacje

  • Zestaw montażowy, wymagane złożenie
  • Rolki podłogowe do łatwego przemieszczania
  • Żaroodporna, czarna powłoka proszkowa
  • Duża półka podłogowa o wymiarach 51 x 38 cm
  • 2-częściowy grill do łatwego czyszczenia
  • Wyjmowany popielnik
  • Do opalania drewnem (ok. 2 szczap) lub węglem drzewnym (ok. 3 kg)
  • Opcjonalne akcesoria: pokrywa (Nr kat.: 10032183) & kamień do pizzy (Nr kat.: 10032174)
Numer artykułu: 52032130

Wymiary i szczegóły techniczne

  • Wymiary (z kominem i kólkami): ok. 55 x 160 x 47 cm (SxWxG)
  • Wymiary (kamień do pizzy): ok. 35 x 1 x 35 cm (SxWxG)
  • Waga: ok. 28 kg

Co zostanie dostarczone

  • 1x Pizzaiolo Perfetto piec do pizzy 35x35cm kamień naturalny 1,2mm stal przenośny

Dostawa i wysyłka

Pozostało kilka artykułów w magazynie – zamów szybko!

Czas dostawy: 11 - 12 dni

1689.9 zł

Opinie klientów
1 Ocena

Nie ma komentarzy do tego artykułu.

Opinie klientów z innych krajów
sprawdzona opinia 24/09/2021

Ich habe den Pizzaofen auch schon zum räuchern von Käse genutzt. Einfach etwas Buchenspäne unten rein streiseln, nicht zu dick und den käse aufs obere Rost legen.. ein paar stunden warten.. LECKER. Der Zusammenbau gestaltet sich recht einfach. Ich habe ca 30 Minuten benötigt. Für leckere Pizzas ist ein Pizzastein enthalten, der benötigt etwas Zeit um etwas in fahrt zu kommen. Wir machen unsere Pizza mit einer Mischung aus Holzkohle und obstgehölzen aus dem Garten, Das gibt ein prima aroma

Użyłem również pieca do pizzy do wędzenia sera. Po prostu wetrzyj trochę wiórów bukowych pod spodem, niezbyt grubych, i umieść ser na górnym ruszcie.. Odczekaj kilka godzin.. PYSZNE. Montaż jest dość łatwy. Potrzebowałem około 30 minut. W zestawie kamień do pizzy do pysznej pizzy, która potrzebuje trochę czasu, aby zacząć. Naszą pizzę robimy z mieszanki węgla drzewnego i drzewek owocowych z ogródka, co daje wspaniały aromat