Steakhouse Szafa do sezonowania mięsa, 88 L
- Steak Ager
- Stal nierdzewna
- Dostępny natychmiast!
- Czas dostawy: 8 - 9 dni
- Ekspresowa dostawa
- 14 dni na zwrot
- Darmowa dostawa nad 215 zł Darmowa dostawa przy płatności kartą lub przelewem bankowym. Nie dotyczy towarów ponadgabarytowych.
Zalety
Stylowy wygląd: Jednostrefowa szafa do sezonowania mięsa o nowoczesnym designie, idealna do domu lub restauracji
Łatwa obsługa: Mięso można łatwo zawiesić na drążku ze stali nierdzewnej lub umieścić na półce, również wykonanej ze stali nierdzewnej
Optymalne warunki sezonowania: Temperatura od 1 do 25°C, regulowana wilgotność od 60 do 85 %
Szczegóły dot. produktu
Szafa do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse umożliwia delektowanie się wołowiną sezonowaną na sucho, zarówno w domu, jak i w restauracji, na profesjonalnym poziomie. Dzięki pojemności 88 litrów oraz precyzyjnej regulacji temperatury i wilgotności, szafa zapewnia idealne warunki do sezonowania mięsa. Temperaturę można ustawić w zakresie od 1 do 25°C, a wilgotność w zakresie od 60 do 85%. Antybakteryjna lampa UVC dba o czystość powietrza wewnątrz szafy, a panel dotykowy zapewnia intuicyjną obsługę. Podwójnie szklone drzwi i zintegrowane oświetlenie LED gwarantują stylową prezentację przechowywanego mięsa. Szafa do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse łączy funkcjonalność z eleganckim designem, oferując miłośnikom mięsa idealne narzędzie do sezonowania wołowiny na sucho.
Podstawowe informacje
- Zakres temperatury: 1-25°C
- Zakres wilgotności: 60-85%
- Oświetlenie LED
- System UVC
- Klasa energetyczna: B
- Czynnik chłodniczy: R600a
- Bezpieczeństwo: Zamykane drzwi
- Pojemność: 88 litrów
- Instalacja: Wolnostojąca
Wymiary i szczegóły techniczne
- 48,5 x 82 x 57 cm (szer. x wys. x gł.)
- Waga: 40 kg
Co zostanie dostarczone
- Klarstein Steakhouse Szafa do sezonowania mięsa
- 1 drążek ze stali nierdzewnej
- 3 haki ze stali nierdzewnej
- 1 półka ze stali nierdzewnej
- 1 solniczka ze stali nierdzewnej
- Wielojęzyczna instrukcja obsługi
Dostawa i wysyłka
Czas dostawy: 8 - 9 dni