Steakhouse Pro Szafa do sezonowania mięsa
- N(przystosowany do temperatur otoczenia od 16 do 32°C)
- 83 cm
- 160 watt
- Dostępny natychmiast!
- Czas dostawy: 8 - 9 dni
- Ekspresowa dostawa
- 14 dni na zwrot
Zalety
Delikatne mięso: stylowa szafa do dojrzewania mięsa o pojemności 98 l
Czysta radość: uszlachetnia steki, mięso i kiełbasy
Idealna temperatura dojrzewania: regulowana w zakresie od 1 do 25 °C
Szczegóły dot. produktu
Odpowiednia dojrzenie zapewnia pełnię smaku: Szafa do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse Pro nie tylko uszlachetnia steki, ale także salami, szynkę lub suchą wieprzowinę. Sezonowanie na sucho jest jedną z najstarszych i najbardziej sprawdzonych metod uszlachetniania mięsa. Zintegrowany system UVC zapewnia antybakteryjną czystość wewnątrz urządzenia, gwarantując, że nic nie zaszkodzi cennych kawałków mięsa. Wszystkie ustawienia można łatwo nastawiać za pomocą dotykowego panelu sterowania na zewnętrznej stronie drzwi, a proces dojrzewania przebiega automatycznie w urządzeniu w ciągu kilku tygodni. Ponadto przełączane białe światło LED tworzy atrakcyjną atmosferę dla przechowywanej zawartości. Dzięki temu szafa do sezonowania mięsa Klarstein Steakhouse Pro idealnie nadaje się do atrakcyjnego wyposażenia restauracji czy sklepu.
Idealna szafa dla najlepszej przyjemności: mięso jest bez wysiłku uszlachetniane i prezentowane w szafie do suchego dojrzewania Klarstein Steakhouse Pro .
Podstawowe informacje
- Elegancka szafa do suszenia i dojrzewania mięsa oraz kiełbas
- Wysoka jakość i efektywny proces dojrzewania
- Typ konstrukcji: wolnostojąca albo do zabudowy
- jedna strefa chłodzenia
- Pojemność: 98 litrów
- Zakres temperatury: 1 do 25 °C
- Regulacja wilgotności: regulowana w zakresie 60 - 85 %
- Białe wewnętrzne LED światło
- Dotykowy panel sterowania z wyświetlaczem LCD
- System UVC może być przełączany automatycznie lub ręcznie
- Nóżki z regulacją wysokości
- Zawias drzwi: w prawo, niewymienny
- Rękojeść ze stali nierdzewnej
- Łatwa do mycia
- Czynnik chłodniczy: R600a
- Roczne zużycie energii 500.05 kWh/rok
- Zasilanie: 220 - 240 V~ | 50/60 Hz
Wymiary i szczegóły techniczne
- Wymiary: ok. 59.5 x 82 x 61.5 cm (szer. x wys. x gł.)
- Wymiary wewnętrzne: ok. 51 x 42 x 42.5 cm (szer. x wys. x gł.)
- Długość kabla: ok. 195 cm
- Waga: ok. 47 kg
Co zostanie dostarczone
- 1 x komora dojrzewania mięsa
- 1 x torba do zawieszania
- 1 x półka
- 1 x pojemnik na wodę
- 1 x solniczka
- Wielojęzyczna instrukcja użytkownika
Dostawa i wysyłka
Czas dostawy: 8 - 9 dni